TIETOA MINUSTA

Anu Ruotsalainen

Kasvatustieteiden maisteri, sertifioitu (IASTI) ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ( Advanced Solution-Focused Practitioner) , Reteaming-työyhteisövalmentaja, NLP Master Practitioner, EFT Tapping Practitioner/ Tunnetaito-ohjaaja


Haluan, että voit hyvin <3 

Tämä on minun tavoitteeni. Lupaan tehdä parhaani, jotta tavoite toteutuu.

Oma elämäni on sisältänyt monia vaiheita, kuten meillä kaikilla. Oman haastavan elämäntilanteen myötä kiinnostus resilienssiin ja postraumaattiseen kasvuun heräsi. Ihmettelin sitä, että miten rankimmalla hetkellä voi samaan aikaan olla sekä äärimmäisen onneton, että onnellinen. Ymmärsin, että elämässä usein ei ole kyseessä joko tai, vaan sekä että. Vaikeimmissa hetkissä tämä helposti unohtuu. Unohtuu se, että meissä on paljon voimavaroja, vahvuutta, sitkeyttä ja joustavuutta. Sitä kuuluisaa resilienssiä. 

Terapeuttina ja valmentajana erityisesti haluan kantaa mukanani toivoa ja valaa siitä pohjan koko prosessille. Pysähtyä myös uteliaasti sen ääreen, missä ollaan, katsoa sitä kiireettömästi läsnä ollen, lempeästi ja ennen kaikkea turvallisesti.

Erityisesti osaamistani ovat mielenterveyden haasteet, kuten uupumus, ahdistus, paniikkihäiriö sekä sosiaalisten tilanteiden pelko. Työskentelyni on hyvin asiakaslähtöistä ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Hyödynnän työskentelyssä ratkaisukeskeisiä sekä myötätuntokeskeisiä lähestymistapoja ja myös NLP:tä.